Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2009 05:08 - Нов Паметник на турският незнаен воин
Автор: actualbulgaria Категория: Новини   
Прочетен: 1912 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.11.2009 05:10


Както сигурно доста от вас знаят от медиите, братята Юзеирови са започнали строеж на нов паметник на турският незнаен воин на територията на България. Предният беше съборен преди около месец. Този, твърдят братята мюсулмани, ще е законен, защото е под 3 метра.

Какво значи законен? Законен от към документи, но законен ли е от към други закони? Не всява ли омраза този паметник? Не разпалва ли етнически вражди между хората?

И в САЩ има закон за свобода на словото и други подобони, но само докато не нарушават друг закон или правата на други хора. Сигурен съм, че някъде в Българската конституция има закон против всяване на етнически вражди или против създаване на омразни настроения (схващатате идеята).

Защо в САЩ, "най-свободната" срана в света, никой няма да си позволи да издигне паметник на мюсулманин? Защо ли? Защото и най-малкото възхваляване на Исляма ще докара проблеми към автора. Тук не се толерират изказвания и действия, които може да провокират масите както и неща, които накърняват държавата по такъв начин.

Това, което се случва в България е пълна гавра. Защо въобще е имало първи паметник? Ако правителството не се справи с този проблем, народът трябва да вземе нещата в свои ръце.

Моето решение е както се прави тук: официална заплаха за депортиране и отнемане на гражданството щом са толкова "патриоти" към чужда държава и си позволяват такива гаври с държавата.

... но нали трябва правителство, което защитава интересите на държават за да се случи това. В България няма страх от правителството и такива абсурдни случки се случват точно заради това.

P.S. Тук има анкета за темата, посетете я ако желаете:

http://polls.bg/poll/id/trabva_li_pametnikat_v_slavanovo_da_bade_saboren_otnovo-314



Тагове:   паметник,   нов,   воин,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: actualbulgaria
Категория: Други
Прочетен: 14428
Постинги: 6
Коментари: 3
Гласове: 11
Архив